Vi søger kustode til vores kustodeteam i Fuglsanghus


Har du lyst til at være frivillig som kustode i Fuglsanghus, når Hørsholm Kunstforening holder udstillinger?


Du får mulighed for at se meget kunst og komme i snak med de mange forskellige mennesker, der besøger Fuglsanghus. Der er altid en positiv stemning i huset, og flere af vores andre kustoder fortæller, at de nyder at være i det gamle hus.


Åbningstiden er fredag, lørdag og søndag fra 12-17, og du bliver en del af det faste kustodeteam, som selv er med ved planlægningen af fordelingen af jeres arbejdstimer. Som kustode har du ca. 7 - 8 vagter om året.


Kustodejobbet består i at åbne og lukke Fuglsanghus, være til stede og sørge for, at de besøgende føler sig velkomne.


Du bliver inviteret på en spændende udflugt en gang om året med en interessant kunstoplevelse og en dejlig middag ude i byen sammen med kustodeteamet.


Hvis du er interesseret og har lyst til en nærmere samtale, kontakter du Jette Nielsen tlf. 24 65 80 18. Vi forventer at tale med ansøgere allerede i næste uge, eller når det passer dig.

 

Opslået 7. maj 2019

Fuglsanghus, Gl. Hovedgade 2, 2970 Hørsholm

 

Åbningstider:

Fredag-søndag: 12-17.Rundvisning og foredrag med billedhugger Stine Ring Hansen lørdag den 28. januar 2017 kl. 15-16 i Fuglsanghus

Stine Ring Hansen fortæller om, at hun allerede som barn begyndte at male (der skimtes et af hendes tidlige værker i baggrunden) 

Stine Ring Hansen har siden 2006 udformet og lavet den bronzeskulptur af Den Grimme Ælling, der sammen med 500.000 kr. ledsager Hans Christian Andersen Litteraturprisen. Prisen gik i 2016 til den japanske forfatter Haruki Murakami. I 2013 udførte Stine en buste af Haldor Topsøe i forbindelse med hans 100 års fødselsdag, og et eksemplar af denne buste er i dag opstillet rundt i verden på firmaet Haldor Topsøe A/S kontorer.


Stine har arbejdet som billedhugger gennem 25 år og har dermed efterhånden en del erfaring i at forme skulpturer og formår selv den store proces i bronzestøbning. Ideerne til værkerne kommer af hverdagsbegivenheder på det personlige plan så vel som det samfundsmæssige plan – også i temaer, som er relevante for tiden.

 

Stine vil fortælle om sit liv som billedhugger, hvordan det begyndte, og hvad det kræver at leve af sin kunst og hvad, der driver skulpturerne frem til det de er.


Hørsholm Kunstforening © 2016 – Formand: formand@hoersholmkunstforening.dk