Bliv medlem af Hørsholm Kunstforening - og tag aktivt del i foreningens arrangementer

Sådan bliver jeg medlem

Du bliver medlem af Hørsholm Kunstforening ved at maile navn, adresse samt mailadresse til kasserer Hanne Paulli: kasserer@hoersholmkunsforening.dk eller eventuelt ringe til 2629 7911.

Du kan også bruge blanketten under "Bliv medlem"

Du er medlem, når du har overført kontingentbeløbet via netbank til

Hørsholm Kunstforenings konto i Danske Bank - reg.nr. 1551 - kontonr. 0003142841.

Når vi har registreret din indbetaling af kontingent, modtager du et velkomstbrev med medlemsnummer og med information om kunstforeningen.

Det årlige kontingent er 280 kr. pr. medlem. For unge under uddannelse er kontingentet 140 kr.

Fordele ved medlemskab

Indbydelse til fernisering ved 4 årlige udstillinger i Fuglsanghus. Indbydelsen indeholder uddybende information om den aktuelle udstilling.

Medlemmer opnår 10 % rabat på køb af kunst fra Hørsholm Kunstforenings udstillinger. Hvis et værk / værker i særlige tilfælde ikke er omfattet af rabatordningen, vil det fremgå af oplysninger på udstillingen.

Rabatordningen omfatter dog ikke bøger og postkort.

Mulighed for at se forskellig kunst i lokalområdet.

Samvær med andre kunstinteresserede.

Indbydelse til arrangementer i forbindelse med de aktuelle udstillinger.

Indbydelse til et antal udflugter i løbet af udstillingsåret.

Deltagelse i den årlige generalforsamling, hvor der trækkes lod blandt medlemmerne om den indkøbte kunst.